Афіші Кінофестивалю “Бути добру!” можна вішати в вашому місті

Ось такі яскраві інформаційні афіші про Кінофестиваль “Бути добру” створив наш дизайнер. Вся докладна та необхідна інформація ховається під QR- кодами. Будемо дуже вдячні за вашу допомогу у розповсюдженні афіш у ваших населених пунктах.
“Бути добру!” – онлайн Кінофестиваль з офлайн показами на церемонії нагородження, а отже велика кількість людей може вільно та безкоштовно через наші сторінки та ютуб-канал знайомитися з фільмами-учасниками, яскравими образами від режисерів та митців з усіх куточків земної кулі.
Ідеально, якщо наші афіші зможуть побачити молоді режисери, сценаристи, якщо афіші з’являться у спеціалізованих інститутах, у закладах культури, у місцях відвідин та зборів творчих людей будь-яких напрямків. Будемо дуже раді такій допомозі від вас та сприянню. Можемо надсилати макет афіші для друку в ваших друкарнях або самі афіші поштою (сплачувати поштові послуги у нас поки що немає можливості).
А щоб ми змогли випустити багато афіш та всього іншого необхідного для якісного проведення Кінофестивалю, підтримати фінансово його організацію можна на краудфандинговому майданчику pomistya.club.
Бути добру!
 
Поделитесь этой статьей со своими друзьями в соц.сетях