Познайомимося ближче, я Тетяна Мадісон

Допис-знайомство для нових відвідувачів сайту. Веду його вже майже вісім років. Кому цікава  інформація тут, давайте познайомимося ближче.

Вітаю вас, добрі люди, дуже стисло про мене, основні факти:

1. Кохана і вірна дружина. Мама чотирьох дітей, трьох з яких народжувала вдома.

2. 20 років у темі створення поселень родових помість🏡

3. За ці роки організовувала та проводила у ролі спікера близько сотні семінарів на теми: життя в поселенні, м‘який переїзд із міст на землю та влаштування свого живого простору, посадки свого лісу, саду, викопування озера, створення розплідника, виготовлення своєї продукції, заробітків в поселенні, домашніх пологів та здорового виховання дітей, організації спільних здорових свят та фестивалів тощо.

4. Виступала на багатьох майданчиках в ролі оратора із темою родових помість та поселень. В тому числі на всесвітньо відомій коференціі Теdx, виступ мав назву «Родові помістя – шлях до здорової планети»

5. Вже 8 років є ініціатором та організатором соціальних екологічних проєктів від імені створеної нашею сім’єю ГО «Кедри України». Один із цих проєктів – «Міжнародний Парад Еко Дідів Морозів» 🎅🌲💚потрапив до Книги рекордів України та в ТОП-100 екопроєктів всесвітньої премії Energy Globe Award.

6. Збираю історичну інформацію, популяризую та втілюю Програму відновлення в Україні кедрів – унікальних цілющих дерев, які колись росли тут скрізь і з часом були майже повністю знищені.🌳

7. Останнім часом навчаюсь зовсім нової для себе сфери – створенням фільмів в ролі сценаріста та режисера, щоб мати змогу через яскраві кінообрази передавати близькі мені цінності та рішення актуальних проблем суспільства.

8. Засновник Міжнародного Кінофестивалю щасливих сценаріїв майбутнього «Бути добру!»🎞☀️

9. Після 24.02.2022 життя повністю обнулилось: пережили сім‘єю окупацію, згорів будинок, розплідник, багато цінних рослин разом з родовим гаєм та молодим садом. Волею долі опинилися в новому поселенні, організатором якого був мій чоловік 15 років тому. Після періоду фізичного та морального відновлення після пережитого за цей рік, саме тут розпочинається нова сторінка мого життя, з новими трансформаціями, переосмисленнями та відкриттями. Ділюся ними,  історіями з життя на землі, створення та організації поселень в своєму телеграм-каналі про поселення, підписуйтесь, кому цікаво.

#поселення #постзнайомство #родовіпомістя

Поделитесь этой статьей со своими друзьями в соц.сетях